Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Αν είσαι αδέσμευτος είσαι SOSτος.................

Αυτό για να μην πανηγυρίζουν τα "νέα μέλη" των υπολοίπων παρατάξεων....που τους βάζουν να τοιχοκολλούν αφίσες των οποίων το νόημα δεν γνωρίζουν καν....Τα "αφεντικά ¨τους έχουν βρει τους καλύτερους και πιο εργατικούς υπαλλήλους , κάνουν όλη τη δουλειά χωρίς να έχουν απαιτήσεις...Αν εξαιρέσουμε βέβαια μερικά κεράσματα και παραταξιακό εξοπλισμό, αλλα τι ειναι αυτα μπροστα στην κατήχηση και την εύρεση ψήφων; Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι τα μέλη των παρατάξεων που υπόκεινται σε κάποιον πολιτικό φορέα δεν είναι τίποτα παραπάνω από άβουλα , χωρίς κρίση και με μεγάλες παρωπίδες νέους.
Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τους υπολοίπους. Αποφασίζουμε μόνοι μας, λειτουργούμε σύμφωνα με τη δική μας κρίση, δεν μας ελέγχει κανείς και δεν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα ΚΑΝΕΝΟΣ., παρά μόνο εκείνα του κάθε φοιτητή του Τ.Ε.Ι Καβάλας. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα από την πορεία και τις κινήσεις της παράταξης μας για τις οποίες τόσο περήφανοι είμαστε.

Έχουν ακουστεί πολλά για την ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΠΑΡΆΤΑΞΗ του Τ.Ε.Ι Καβάλας, δεν μας ενοχλεί η λάσπη, αντίθετα προ(σ)καλούμε οποιονδήποτε να μας γνωρίσει και να αντιληφθεί ιδίοις όμμασι πως λειτουργούμε και πως αποφασίζονται οι κινήσεις μας.
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, δυστυχώς για πολλούς από εκείνους..........


2 σχόλια: